TIEDOTE

11.6.2015

TOMMI LÄNTINEN JULKAISEE 35-VUOTISJUHLA-ALBUMIN LIEKKI PALAA 21.8.2015 – Mukana kaksi uutta kappaletta

9743D653-7183-4EFB-AD2D-508F0A0D01A9

Pitkän ja vakuuttavan uran Suomen musiikkielämässä tehnyt Tommi Läntinen juhlii tänä vuonna 35-vuotista taiteilijajuhlaansa, minkä kunniaksi hän julkaisee mittavan kokoelmalevyn Liekki palaa – 35v. juhla-albumi 21.8.2015. Levyn julkaisee Sony Music.

Kahden levyn kokoelma sisältää kaksi täysin uutta kappaletta. Näistä ensimmäinen, Ihmeitä sattuu, on levyn ensimmäinen single, jolla Tommin tunnistettava ja raikas lauluääni pääsee taas kerran oikeuksiinsa. Kappale on Radio Suomen ensi viikon musiikkiuutuus ja soitossa muissakin radioissa eri puolilla Suomea. Uudesta biisistään Tommi kertoo seuraavaa: ”Sanotaan, että ihmeitä tapahtuu, niitä tehdään ja niitä sattuu!”

Levystään Tommi kertoo: ”Levyn kappaleet ovat osa suomenkielistä soolouraani. Sitä on jatkunut jo pitkään ja leijonanosa aikuisiästäni on mennyt näitäkin lauluja laulaessa. Niihin nivoutuu aimo annos elämäntyötäni, uraani ja rakkautta musiikkiin, joka minussa edelleen voimakkaasti elää niin laulunteon, levyttämisen kuin esittämisenkin suhteen. Olen ollut erittäin etuoikeutettu, että ihmiset ovat olleet kiinnostuneita minun tekemisistäni ja ostaneet levyjäni, yhteen aikaan jopa huikeita määriä!”

www.sonymusic.fi
http://tommilantinen.fi/

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt
Tiedotuspäällikkö Katja Toivanen, katja.toivanen@helsinkicalling.com, puh 040-7011686

Jaa!

87 comments

Moi, AIVAN MAHTAVAA !!! ONNEA TOMMI…. HIENO SINGLEN KANSI …<3 JA HIENO BIISI KIITOS MUSIIKISTASI ….YOU KNOW I LOVE IT!! OLET SANKARI!! <3 t. Tiina

MOi, kesä hivelee tuntoja … tuuli silittää poskea , olo hymyilee. Musiikin hiljainen sointi soljuu mielen sopukoihin ….” sateenkaaren taa…” . Mietin eikö TL:n musiikki fb: ssä saa laittaa uuden sinkun kuvaa vai miks ei sitä siellä näy! Ja kesän keikkojakin vois ilmotella 🙂 pitäis päästä fiilistelee 😀 näin lomal se vois onnistuu. Ihanaa kesämieltä 🙂 t. Tiina

Moi, huikeeta… ilosia uutisia sais täs maailmas kuulla enemmänkin. Huomenna kans kivaa levylautasen äärel. Kaikkee mukavaa syksyyn!

Já joguei futebol e bem.Agora, a idade e os ossos, não me peihtrem.Fico-lme grato pelo reconhecimento à qualidade dos meus comentários.E você também escreve bem.Mas quando dá para embirrar com algo ou alguém, sai de baixo…