Iltavilli (1999)

Kappaleet

 1. Purjetuuli
 2. Uneton
 3. Yksinään
 4. Virtuaalii
 5. Taivaspoika
 6. Kuvina vain
 7. Heijastuu
 8. Kapinaa!
 9. Sekaisin (hei, hei, hei)
 10. Auto keltainen
 11. Tähti kirkkahin
 12. Iltavilli

Meidän Ilmari oli sit jo kaks-vuotias kun Iltavilli julkaistiin. Siinä oli elämä sillä tavalla jo muuttunut, olin isä ja tehnyt ihan helkkaristi töitä. Ehkä ihan snadisti tullut sellainen väsymys ja myöskin omavoimaisuuden tunne..tää on itseasiassa sellainen levy, että tässä olis muutama biisi kannattanu jättää tekemättä – tai kehittää lisää.

Uneton oli iso hitti. Yksinään oli sinkku, mistä tehtiin kaunis video, minkä teki Hector Abaunza, yks meksikolainen kundi. Sit toi Taivaspoikahan rupes elää ihan omaa elämää, se oli ihan kauhee keikkasuosikki. Nyt tulee nuorii kundei, jotka sanoo et soita taivaspoika. Se on ihan hauska juttu, et ne on löytäny sen. Se on vähän sellainen Tom Petty-tyyppinen – semmonen hyvä rapsakka rakkausralli.

Levyn kansikuvat on otettu Singaporessa, kun me oltiin reissussa siellä. Riitta Sulander sattui olemaan myöskin siellä. Hengailtiin siellä ja oli paljon tuttuja. Sit yhtenä päivänä lähettiin kiertelemään kaupungille, rannoille ja otettiin noit kuvii. Kansikuva on otettu ”Pikku-Intiassa”. Pitkätukkainen kaveri siinä kattelee. Kivoja muistojahan nuo on kaikki!

Sit kyl huomas et, kun neljä levyä oli tehty ja rundattu rajusti, niin sittenhän sitä piti jo niputtaa ekankerran hitit. Me tehtiin se (vuonna) 2000 ilmestynyt Parhaat-kokoelma, jossa on hittejä ja mun suosikkeja, uutta musaa.

Mut noi kokoelmathan on kyllä sellasia, että ne on niinku oikeastaan jonkin jakson päätös. Mä kyl sain levy-yhtiöltä kukkia sillon ku me tehtiin Savoy-teatterissa keikka. Se oli kaunis kukkapuska ja sit siinä oli teksti ”kiitos hienosta urasta”. Se vähän kuulosti siltä, että bye bye. Eihän ne tietenkään sitä tarkoittanut, mutta tietyllä tavalla siinä oli sellasta muutoksen tuulta, mistä kerron seuraavan levyn puitteissa.

7 comments

Moi, olen monesti miettinyt mikä albumi ja biisisi olls ihan paras mutta jokainen sopii siihen hetkeen parhaiten mikä fiilis on sitten kulloinkin meneillään. Levyt on puhki soitetut ja uudelleen ehjiä joutunut ostamaan. Kovasti tykkään ” Tähtilaivasta”, ” Iltavillistä”, ” Maalla , merellä ja ilmassa” . Mukava kun täällä on historiaa sun musiikista. Kirjoitatko myös blogeja ja muita juttuja tänne kotisivuillesi vai vaan twitteriin ja fb:iiin. Hienot sivut kaikkinensa. Voimia marraskuulle, suklaa maistuu….. 🙂 , liekki palaa!!!!!

LIke your site. Do you want to trade links.

MovieTrailer.io | Movies, TV, Trailers & Celebrity News.

1. Thanks for the great post keep up the amazing work.

see whos calling who calls me on find out who is calling you whyite
pages reverse lookup by addrress reverse phone directory.com phone lookup by addresas usa us phone directory seaarch cell phone number lookup name

Thanks for the great post keep up the amazing work.

great website and on topic

Kirjoita kommentti

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>