Maalla, merellä ja ilmassa! (1995)

Kappaleet

 1. Kevät ja minä
 2. Jäin kiinni katseeseen
 3. Mä matkustan
 4. Huudan sun nimee
 5. Sä oot musaa
 6. Atomitie
 7. Modesty Blaise
 8. Tuulta päin
 9. Hyväntoivon aamu
 10. Sydänparka
 11. Easy Rider
 12. Kulta pieni
 13. Afrikka siipien alla
 14. Via Dolorosa*
 15. Balladi elokuvasta Klaani*
 16. Jäin kiinni katseeseen (Peilipallo-versio)*
 17. Voimalla leijonan*
*Tähdellä merkityt vain Kultapainoksessa.

Maalla, merellä ja ilmassa oli kyllä aika moinen runsauden sarvi. Silloin lähti hommat lujasti liikenteeseen. Eka levy oli myynyt reilusti kultaa, joka tais olla silloin kakskytviistuhatta. Se oli aika hurjaa. Oli hyviä biisejä tosi paljon ja siitä tulikin monta hittiä. Oli niin keikkahittejä kuin radiohittejäkin kuten Kevät ja minä ja Jäin kiinni katseeseen. Atomitie oli kova keikkahitti, samoin kuin Tuulta päin oli kova radiohitti. Ja sitten oli tietysti Via Dolorosa, joka oli se TOSI-iso.

Tän levyn puitteissa, kun se tuli valmiiks, me lähettiin vähän isommalla bändillä, isommalla tekniikalla ja isolla keltasella bussilla, jota kutsuttiin Nysseks. Sen kans tuli tehtyä varmaan tuhat keikkaa yhteensä vuosien aikana. Loppupeleissä Mertasen Hannu rakensi mulle sinne taakse sellasen yksiön, jossa mä sain olla rauhassa ja kölliä siellä ylhäällä. Siellä meni sängyt kuskin päällä, kun se oli korkee bussi. Se oli sinä aikana semmonen ”The”. Se oli joskus ollu eri värinen. Mä olin Jämsässä Himoksella laskettelemassa ja näin kun se meni sieltä kohti Jyväskylää Neljän Ruusun kanssa. Mä ajattelin, että mä haluan ton bussin joskus alleni. Ja sit se tapahtu…meillä oli Leijona-pastillin kanssa diili, ”Voimalla leijonan” – ja se oli siks keltasen värinen.

Mut noista biiseistä. Toi oli semmosta aikaa, et me tehtiin ihan hirveesti keikkoja. Me tehtiin pitkiä rundeja, yks syksy oli 51 keikkaa. Tehtiin yks semmonen pätkä, Turus asuvat kaks soittajaa Papa ja Nuotion Toni, oliks ne kakskytyks päivää pois kotoo yhteenmenoon? Siinä oli muutama välipäivä. Kyllä niinku aikamoisia rupeamia, mut nyt sitten tehtiin jo isommat keikkaliksat. Aikansa Lauri Tähkä siinä sit veteli orkestereineen.

Olihan se komeet sillon, täytyy sanoo. Mitä tahansa valtakunnassa kysyttiin, ni kysyttiin multa aina jotain mielipidettä, että mites tää homma Tommi oikein menee? Ja mä sit kerroin!

Joo mut, runsauden sarvi!

5 comments

スーパーコピーブランド激安通販専門店!
世界一流のスーパーコピーブランド時計、バッグ、財布、アクセサリ最新入荷!
商品の数量は多い、品質はよい.海外直営店直接買い付け!
商品は全てよい材料と優れた品質で作ります。
高質な製品を驚きの低価格で提供して,安心、迅速、確実にお客様の手元にお届け致します。
ぜひご来店くださいませ。
※ 2016年注文割引開催中,全部の商品割引10%
※ 在庫情報随時更新!
※ 100%品質を保証する。
※ 送料は無料です(日本全国)!
※ 経営方針♥スーパーコピー財布提供します最安値♥
シャネル時計 評判 yahoo http://www.eevance.com/tokei/alangesohne/index_3.html

ウブロスーパーコピー時計
卸売各種偽物ブランド:ロレックス時計,
カルティエ時計,オメガ時計,
ウブロ時計などの世界にプランド商品です。
当店のブランドコピー 時計(N級品)は本物
と同じ素材を採用しています。
スーパーコピー,本物を真似た偽物.模造!
ロレックス デイトジャスト 人気 kpop http://www.gginza.com/%E6%99%82%E8%A8%88/chopard/index.html

LIke your site. Do you want to trade links.

2. Hope to see more of your work soon.

great tips in the post thanks for the information

Kirjoita kommentti

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>