Popniitti (2004)

Kappaleet

 1. Rakkaudenkaipuu
 2. Eltsun kallioilla
 3. Jää hiljaisuus
 4. Sielun voimaa
 5. Kesä häipyy
 6. Kirpaisee
 7. Vauhtisokee
 8. Yölento
 9. Kunniavartio
 10. Yksi planeetta
 11. Kaksi karkulaista" (+ piiloraita: "Leijonasydän")

Popniitti oli toinen omakustanteista, vaiks mulla oli kyllä siinä rahoitusta mukana. Se oli hyvä levy. Se oli varmaan viimisimpiä levyjä, mitä loistava T.T. Oksala, edesmennyt tuottaja on tuottanut. Siinä oli semmonen niinkuin..meillä oli siinä hyvät hetket. Mut se jälki mitä siit tuli, siinä oli ehkä liikaa sitä kone-nilkutusta. Mene ja tiedä?

Sekin oli sellanen levy, mikä piti tehdä. Siitä lähti aika hyvä sellainen ”semi-hitti”, varjossa kulkeva Rakkauden kaipuu. Se sai radiosoittoakin, ja sitä sai soittaa keikoilla.

Eltsun kallioilla oli Juha Tapanisen biisi. Kun mä näin sen tekstinä, mä sanoin ”Tappi hei mä haluaisin tähän tehdä musaa”. Se on tosi makee tarina sillä tavalla, et kun tuli näit isoja konsertteja Helsinkiin, tuli Rollarit ja muuta. Kun kaikilla ei ollut varaa mennä konserttiin, ne jäi siihen Eltsun kalliolle istumaan, juomaan siiderii ja kuuntelemaan sitä musaa sieltä. Siinä on kaunis semmonen niinku ison kaupungin, stadionin kuvaus. Vaikka olen turkulaispoika, mut kun oon asunut täällä niin kauan, niin nää paikat tuntuu sillä tavalla eläviltä. Tullu siellä sun täällä kuljettuu. Ja se Tapin teksti on tosi magee.

Ja siinä Eltsun kallioilla, Rollareita me kuunneltiin. Kun rahat ei riittäny lippuun, me sijotettiin ne siideriin. Ja kanssas tummetessa taivaan rockin voimaan me vannottiin. Koko kaupunki sen kuuli – Kannelmäestä Kaivariin.

Siellä (levyllä) on hauska juttu, siellä on sellainen piiloraita kuin Leijonasydän. Se me tehtiin Ressu Redfordin ja Lähteen Jussin kanssa. Tutut soitti ja bändin jätkät. Silloin oli Suomen kotikisat, niin me tehtiin sinne biisi. Me tehtiin videokin siihen.

”Poika pieni on vielä, luistimet lonkottaa. Kentällä laidalla jossain, isä kai odottaa. Nousee ylös ja kaatuu, itku lähellä on. Mutta kun hän sen oppii, on matka voittamaton”..tai jotain tällästä. Muista kuka se oli..Helenius, pakki. Se sano mun kaverille, että se on hän, joka on ollut sellainen pienenä.

Mut sen jälkeen, kun tää (levy) tuli..vuonna 2004, niin seuraavana vuonna alkoi vähän pitempi tauko. Keikkoja tehtiin ja kokoelma tuli.

Lähettiin ulkomaille.

6 comments

uhdkwmshh jsndg sfiikom jjgt nvlkehemkhgijmr

LIke your site. Do you want to trade links.

2. Hope to see more of your work soon.

hope to learn more from your blog soon

Kirjoita kommentti

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>