Tähtilaiva (2002)

Kappaleet

 1. Mä voitan tän
 2. Älä unta nää
 3. Tähtilaiva
 4. Samettitaivas
 5. Kesällä kaikki on toisin
 6. Sulan sinuun
 7. Kapteeni Horisontti
 8. Hei kuu
 9. Taj Mahal
 10. Kuusi kieltä rakkauden
 11. Taivaantakomo
 12. Rauhanlaulu

Ennen milleniumia oli neljä levyä takana ja laskettiin, että kaikkine päivineen keikkoja oli tehty reippaasti yli tuhat keikkaa. Tuli sellanen olo, et on vähän lentoo ollu! Sonyssa tapahtui henkilömuutoksia, henkilövaihdoksia ja muuta, ei kyllä se homma enää toiminu sillä tavalla. Se politiikka muuttu vaan niin, ettei ollut enää niin vahvaa kanssakäymistä.

Se kiusas mua pitkänaikaa, kunnes sitten joskus millenium-juhlan jälkeen kevättalvella mä kävelin ja sanoin, et mä en haluu enää jatkaa silloisena Sony-artistina. Ne vähän odotti varmaan..kun mä olin tehnyt diilin heidän kanssaan, ne halus antaa mulle aikaa. Mut mä sanoin että haluun olla oman itseni herra.

Ja sit tulikin Tähtilaiva-levy (2002). Siinä oli toisenlainen rahoitus ja se oli mun vastuulla. Mulla oli siinä vaan seitsemän hattuu, mitä mä pidin vuorotellen. Mä hoidin bisnespuolta, tuotantopuolta ja kaikennäköistä.

Puke ei ollu tässä tuottajana, paitsi sitten äänittäjänä. Ja halus pysyä enemmänki siinä. Se (Puke) oli ollut kaikissa noissa 90-luvun menestyslevyissä tuottajana. Puke Kataja on tuottanu kulta- ja platinalevyjä oikeen kunnolla 90-luvulla. Tässä hän halus olla ennemmin studiossa mukana, soitti jotakin ja äänitti. Mulla oli se studiovastuu. Ja mä halusinkin sitä sillon.

Tähtilaivassa kaks kolmasosaa on tosi hyvää levyä. Mut se on hyvin vahvasti mun näkemys. Se ei aina ole välttämättä ihan paras et on vaan yhden ihmisen näkemys.

Toki me tehtiin sitten Älä unta nää, mikä oli tosi iso radiohitti. Me tehtiin se vielä uudestaan sillä tavalla, että tuli vähän looppi-hommaa ja muuta. Muutenhan noi kaikki 90-luvun levyjen rummut oli soittanut Sami Kuoppamäki. Nyt oli mun keikkoja tekevä bändi tossa mukana. Älä unta nää, se oli kyllä iso hitti.

Kesällä kaikki on toisin on hauska biisi. Mä olin Hotelli Sointu -nimisessä ohjelmassa ja mä olin siin tekemässä biisiä. Mä olen joskus kuunnellut sitä nyt, niin sitä vois vaikka livenäkin soittaa. Siinä on aika hyvä meininki.

Hei kuu on semmonen, että siinä on aika makee tarina. Siinä seikkailee mun vanha Fiat Ritmo. Käytiin sen kanssa aika paljo duo-keikkoja tekemäs..

No mut se (levy) oli tommonen työ. Se ei kyllä niin paljo myyny enää. Mut siinä kohtaa rupes piratismit ja kaikki muuttuu, tommoset ihmisen ostotottumukset ja muut..ja tottakai sekin, että mä olin ollu niin kauan framilla, oli vaikuttanu siihen. 6000-7000 sitä levyy kai myytiin. Joka sinänsä, nyt ku myytäis sen verran se olis ihan helkkarin hyvin! Suurin osa levyistä myy maksimissan tuhat, jos sitäkään. Kymmeniä ja satojakin levyjä myydään.

Mut se (levy) oli selkeesti semmonen tie, joka vei kohti seuraavaa levyä, joka oli nimeltään Popniitti.

8 comments

qjwtrdltp iyfty odtxlfu khhx mcdcwukfstlmyye

LIke your site. Do you want to trade links.

MovieTrailer.io | Movies, TV, Trailers & Celebrity News.

1. Thanks for the great post keep up the amazing work.

Hope to see more of your work soon

What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely helpful and it has helped me out loads. I’m hoping to give a contribution & help different users like its helped me. Good job.

Kirjoita kommentti

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>